Ons uitgebreide aanbod in vloeren

Vloerbedekking is er in vele soorten en maten. Wij kunnen u  hierbij  goed adviseren en antwoord geven op vragen zoals welke vloer past bij u en wat zijn de voor- en nadelen. Wat voor ondervloer is nodig.

Het assortiment vloeren welke wij leveren is onderverdeeld in:

Tapijt 

Met de keuze voor tapijt of tapijttegels creeert u een comfortabele en behaaglijke sfeer in huis. Tapijt is niet alleen zacht, maar biedt ook warmte , comfort en heeft een geluiddempende werking. Ons assortiment omvat een zeer breed scala aan kleuren, structuren,materialen en pooltypes in verschillende prijsklassen.

PVC

De PVC vloer groeit snel in populariteit. En dat is niet zo vreemd want deze vloer heeft dan ook veel te bieden: sterk, duurzaam, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. Het beste kunt u in de winkel onze ruime collectie komen bekijken, maar hier laten we alvast een kleine selectie zien.

Vinyl 

Vinyl is leverbaar in diverse prints, denk aan houtimitaties, natuursteen . Deze prints worden met een toplaag afgewerkt, ook wel de slijtlaag genoemd. Een vinylvloer is gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast heeft vinyl een geluiddempend effect.

Marmoleum

Marmoleum vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en creeeren dus een prettige leefomgeving. Marmoleum vloeren zijn ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het dessin is door en door, waardoor gebruikskrasjes bijna niet zichtbaar zijn. Door de prachtige grijstinten en vergrijsde unikleuren, wordt de Piet Boon collectie veel toegepast en ontstaan de meest moderne interieuren.

Karpetten

Met een karpet geef je in één keer je kamer een andere sfeer. Met een vloerkleed breng je niet alleen warmte en comfort, maar is ook geluiddempend. Wij hebben standaard karpetten in de collectie van Brink & Campman , Brinker Carpets en By Boo. Maar wij hebben ook mooie tapijten van Desso, Parade en Bonaparte om een vloerkleed op maat te laten maken. Met een ondertapijt krijg je een schitterend volume karpet. Of kies eens voor een brede band in dezelfde of juist afwijkende kleur. Leg het vloerkleed onder de hele zithoek, dus ook onder de bank. Hoe groter het kleed, hoe groter het gevoel van comfort. Ontwerp je eigen unieke karpet door meerdere kleuren met elkaar te combineren.