Hotel chique de trend voor de slaapkamer

Blog

Hotel chique de trend voor de slaapkamer

Liefde in de slaapkamer: Valentijn is onderweg. Hoe word je weer verliefd op je slaapkamer? Wij stellen de trend ‘Hotel Chique’ graag aan je voor. Elegant, warm en comfortabel, Zo creëer je een prima plek om te verblijven tijdens Valentijn.

Slaapkamer als luxe hotelkamer

Hotel Chique is een trend die meer stads dan landelijk aandoet. Het interieur is aan de klassieke kant, maar dan wel in een modern jasje gestoken. Hou je van zacht, warm, rijk en een tikkeltje theatraal, tover je slaapkamer dan om in een ruimte die doet denken aan een luxe hotelkamer.

Nieuwe kleuren in de slaapkamer

Kleuren die in de trend Hotel Chique passen zijn de rose- en roodtinten. Rood staat voor passie en kracht. In oosterse landen staat deze kleur voor fortuin, geluk en is verbonden aan het huwelijk. Kleuren die daar mooi bij passen binnen Hotel Chique zijn petrol, groen en donkerbruin.

Rijke stoffen zoals zacht velours horen bij deze trend. Marmer geeft ook die luxe sfeer weer. Accessoires van messing of ander glanzend metaal en mooi bewerkt hout maken de inrichting rijk. Dessins komen wel voor in deze trend, maar met mate. Deze zijn dan bloemig of geometrisch zoals in art deco.

Sfeer van hotelkamer met boxspring

Een mooi en comfortabel gestoffeerd bed staat centraal in je eigen ‘hotelkamer’ en jawel deze mogelijkheid bieden wij. Zo kan je het bed laten bekleden met een fluweelachtige stof die je boxspring een prachtige uitstraling geeft. Kleed je bed mooi aan met luxe-ogende kussens en een mooi dekbedovertrek.

Accessoires in de slaapkamer

Een rijke lamp zoals een kroonluchter, een of meer bijzettafeltjes en een ronde chique spiegel maken je slaapkamer helemaal af. Dim het licht, steek een kaarsje aan, schenk een glas wijn in en smeer dat toastje, jouw Valentijn kan niet meer stuk.

Advies van slaapspecialist

Onze boxspring uitproberen of heb je meer advies nodig voor de inrichting van je slaapkamer? Loop eens bij ons naar binnen. We helpen je graag verder. Een afspraak maken kan ook.