De merken van Minderhoud Wonen

Minderhoud Wonen in de regio Westkapelle heeft voor jou de mooiste merken geselecteerd. Ontdek wat de merken voor jouw interieur kunnen betekenen! De merken zijn zo geselecteerd dat er voor iedere stijl en voor ieder interieur iets passends te vinden is. Laat je online inspireren of kom naar de winkel en ervaar het zelf.

Artelux_logo.png
Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties.
1200px-Auping-Logo.svg.png
Met Auping kies je voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Al ruim 130 jaar werken zij aan de beste manieren om uit te rusten.
bert-plantagie.png
De bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten
brees-new-world-logo.png
Op zoek naar veelzijdige, gedurfde design meubels kom langs bij Minderhoud Wonen in de regio Westkapelle
castelijn-logo.png
Met Castelijn kies je voor slaapcomfort op het hoogste niveau.
logo_Cloak-01-MD-01-01.jpg
logo_de_toekomst.png
De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.
Evidence.png
Gealux.jpg
karat-logo.png
Prachtige designcollectie bestaande uit kasten, tafels, stoelen met prima kwaliteit-prijs verhouding.
Nolte-logo.png
Nolte Möbel combineert design en comfort bij bedden en slaapkamerkasten. Ook voor een opgeruimde slaapkamer heeft Nolte Möbel heeft de oplossing. Dankzij de vele handigheidjes wordt jouw kledingkast een heel persoonlijke kast waar ook schoenen, riemen en andere accessoires handig in passen. De bedden, slaapkamers, kasten en accessoires van Nolte Möbel worden milieuvriendelijk vervaardigd. Al het hout heeft FSC-keurmerk.
rom_logo_rgb.jpg
ROM1961 biedt de klant geavanceerde, comfortabele en gepersonaliseerde banken – het perfecte hart van het huis.
2023-04-18_11-29-19.jpg
Ook deze merken zijn verkrijgbaar bij Minderhoud Wonen in Westkapelle

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook