Karat

De duurzame Karat meubelcollectie ontworpen met een modern en minimalistisch karakter

Kom langs voor advies

Kasten, stoelen en tafels van Karat in Westkapelle

De meubels van Karat bestaan uit wandmeubels, kasten, stoelen en tafels. Het assortiment kenmerkt zich door modern, minimalistisch en strak design. De meubels passen in een strakke woninginrichting maar misstaan ook niet op kantoor. De samenstelling van de meubelen bepaal je helemaal zelf: wil je een kast met uitsparing, glazen plaat of schuifdeuren? Het is allemaal mogelijk, stel het zelf samen! Je bent welkom om Minderhoud Wonen in Westkapelle te bezoeken. We geven je graag advies.

Karat meubels voor thuis en kantoor in de regio Westkapelle

De meubels van Karat die verkocht worden bij Minderhoud Wonen in Westkapelle hebben een moderne strakke vormgeving. De kasten, stoelen en tafels zijn zowel thuis als op kantoor neer te zetten.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, een mix van MDF, aluminium, gelakt glas, gepareld RVS en kunstof, krijgt elk Karat meubel een eigen uitstraling.

Loop gerust eens binnen bij ons in Westkapelle en ontdek wat de Karat meubelen voor jou kunnen betekenen.

Strakke wandmeubels van Karat met veel mogelijkheden bij Minderhoud Wonen 

Ontdek de vele mogelijkheden van de moderne en strakke wandmeubelen van Karat. Koop een kast met uitsparing, zonder uitsparing, met afdekbladen van glas of zonder.

Door het gebruik van greeploos MDF zijn er veel mogelijkheden met de verschillende lakkleuren. Bovendien is het een optie om de wandkasten in mat en hoogglans te kopen.

Wij helpen je graag met advies in de showroom van Minderhoud Wonen in Westkapelle om jouw wandmeubel samen te stellen die bij jouw woonkamer past.

Bij Minderhoud Wonen ontdek je Karat tv-kasten, dressoirs en vitrinekasten

Bij Minderhoud Wonen in Westkapelle kunnen we jou een compleet kastenprogramma van Karat op maat aanbieden: tv meubels, dressoires, vitrinekasten en opbergkasten.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, een mix van MDF, aluminium, gelakt glas, gepareld RVS en kunstof, krijgt elk Karat meubel een eigen uitstraling. Op die manier creëer je altijd een kast die bij jou past.

Wil je de vele mogelijkheden van de kasten bekijken? Kom dan eens langs bij Minderhoud Wonen in Westkapelle. We voorzien je graag van advies.

Karat eettafels, salontafels en stoelen in de regio Westkapelle

Karat heeft een ruim aanbod aan tafels met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De eettafels van Karat bij Minderhoud Wonen zijn op veel manieren naar jouw wens samen te stellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Bij de tafels wordt met verschillende materialen gemaakt, zoals eiken, noten, rvs, MDF en glas.

Ook biedt Karat een collectie aan eetkamerstoelen. Benieuwd? Kom dan eens een kijkje nemen bij Minderhoud Wonen in Westkapelle. We helpen je graag verder bij het uitzoeken van tafels en stoelen.

interieuradvies

Minderhoud Wonen, jouw Karat specialist in de regio Westkapelle.

Minderhoud Wonen is dé Karat specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Karat tafels, stoelen, tv meubels, dressoirs, opbergmeubels en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Westkapelle naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Karat bij Minderhoud Wonen in de regio Westkapelle

Tafels
Stoelen
TV meubels
Dressoirs
Vitrinekasten
Opbergmeubels

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in onze showroom